HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

mozgásfejlődés...2011.12.09.

2012.01.31. 14:46 ezmostuj

felgyorsultak az események.

október 30-án egyik pillanatról a másikra elkezdett a kölök hosszabban kúszni, majd ez egyre inkább kiszorította a gurulva közlekedést a repertoárjából.

november 3-án elkezdte hintáztatni magát, majd lendületből előre lökte kis testét fél méterre, persze a végén fejre esett, ami egészen vicces látványnak bizonyult :) szerencsére az én nevetésem hatására ő is inkább kacagni kezdett a meglepettségtől :)

november 16-án felült egyedül, 18-án teljesen egyenes háttal tette ugyanezt.

november 29-én pedig már egész nap négykézláb állt, közben felváltva emelgette magasra a kezeit.

december 9-én támasz nélkül, szabad kezekkel ül, így azokat tapsolásra tudja fordítani :)

hihetetlen, hogy az emberi idegrendszer milyen hatalmas változásokon megy keresztül ebben a rövid időszakban..csodálatos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr84035838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása