HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

Szélcső..2011.03.22. délután

2012.01.30. 13:55 ezmostuj

Nemcsak a reggel volt jó. Kedvesen mosolyog ránk a mai nap. Egy ciciből 100 gramm tej, 20 perc alatt; 40 percnyi küldetés teljesítve a teraszon; az első szélcső-használatunk :) Rekordok és újdonságok halmaza a mai, emellett mosolyalvások egymás hegyén-hátán.
A szomszédok megismerhették Uborka égbekiáltó rockerhangját, de csak azért is kivártuk azt a 40 percet a friss levegőn, pedig a pukikoboldok nagyon riogatták azt a frissességet. Így most már csak arra kéne rájönni, hogy a pimpilibe lehet a mózest a babakocsiba illeszteni, és utána kezdetét veheti a vad száguldás a patakparton.
Szélcső. Eddig még csak nem is hallottam róla. Kívülről egy kicsit elcseszett minitrombitának tűnik, ami a babák popsijában a szelek kilökődését hivatott elősegíteni. Na, a fingással nálunk nincs is baj, a pocakfájással annál inkább. Vártam, hogy a fingdugó feloldódik, és golyózáporként elborítja az intimszférámat, ehelyett brutál bűzös kaka indult felém…véééégre, kijött..legalábbis egy része…Borka utána fél órán át boldogan játszott egyedül a szobájában, csak a kajaidő elérkeztét jelezte nekem. Azt hiszem, az ürülék 3 napnyi fogsága után a világ legszabadabb emberének érzi most magát a kis hölgy. Én pedig szélcső-mesternővé neveztem ki magam. 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr283976895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

backshit 2014.09.24. 22:33:09

te jó isten, mi ez...
süti beállítások módosítása