HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

2012.január: ijedtség, penész, új fogak, álmosak vagyunk..2012. jan.31.

2012.03.02. 20:36 ezmostuj

Január 3-án délután soha nem hallott sikítással ébredt a kisasszony, az ébredést követően még egy órán át zaklatott volt, mutatott kifelé a szobájából, nem akart visszamenni..mintha valami megijesztette volna..a nappaliban oldottabb hangulat lett, majd a kacagó kölköt videózni kezdtük, ám a visszajátszás során - élőben nem hallott - sikítás volt hallható. borzalmasan ijesztő volt, bár azt máig nem értem, hogy akkor miért nem ijedt meg a hangtól, de lehet, hogy az anyai közelség ennyit jelent..persze a szellemekhez értő személyek megvizsgálták a videót, a szkeptikusok is, és én mindkét oldal véleményére adva mindent megpróbáltam..tömjént füstöltünk, szellőztettünk rengeteget. másnap a szobáját takarítva hatalmas penésztelepet találtunk az egyik sarokban, úgyhogy a párásítót kiiktattuk a lakásból..mert anyuka egy kicsit túlértelmezte a párásítsunk a fűtési szezonban-felhívást, és állandó 75%-os páratartalomra lőtte be a készülőket, és még egy szárítót is elhelyezett a kölök szobájába, biztos, ami biztos :D azt senki nem mondta, hogy max.45% legyen a páratartalom...ekkor jöttek a hozzáértők mondatai, miszerint a penészgomba spórája belélegezve is hallucinációt okozhat, úgyhogy biztosan amiatt volt a nagy sikítás..nekem mindegy is, a penészt és a szellemet is kiirtottuk mind egy szálig..

persze azért a kölök 3 hétre a hálószobába került, a szülők a nappaliba, ill. gyakran összesodort minket az éjszaka, mert akár az új szoba, akár az addigi ijedtség, akár a növésben lévő fogak miatt, de a kölök határozottan vergődött éjszakánként, úgyhogy inkább összebújva aludtunk jó sok éjszakán át, ha épp rájött az összebújhatnék :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr774285173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása