HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

dögönygépezet...2011.06.24.

2012.01.31. 13:05 ezmostuj

mert már lehet. sőt, igényli.  de nevezhetjük akár követelőzésnek is. igen, felnőtt a lányom :D van akarata, ehhez szupernőies hang is társul. sikít. közben a szeme és a szája csücske is mosolyra áll. szórakoztat.  határozott nőszemély, általában eléri, amit akar. én meg röhögök. sokat. mert irtó cuki, ahogy ragaszkodik, próbálkozik.

viccelődik, mert már humorérzéke is van. és bocsánatot is tud kérni. szemmel, szájjal, hanggal. anyaállat pedig megbocsát, igaz, sosem haragudott. most sem haragszom. pedig evés helyett mosolyogva beszélget Carmennel, velem, a lengedező függönnyel, és boldogan csodálkozik rá a világ apró rejtelmeire. fürkészget. tekintetünk összeér, ajka elhagyja a cicit, rám mosolyog, és üzen: „Háőő. Bvőő.“ majd ismét elmosolyodik, és egy rohamosztagos sebességével ismét felfalja a mellemet. közben táncol, rúgkapál, és gyömöszöli a fülét, mert az elengedhetetlen.

aztán szopisztrájk. mert már ilyen is van néhány napja. egészen pontosan szombat este óta. bevesz, kiköp, hörög, segélykérően néz, közben a tej ömlik. harc ez. kemény küzdelem. szombat óta az első átaludt éjszaka.  mert már fehér csík is van. az ínyben, alul középen, kettő pirinyó vonalka. és hangulatváltások meg fosás.  és szívszakadás, amikor vigasztalhatatlan. neki fizikai, nekem lelki fájdalom. valószínűleg azonos mértékben.  és akkor kapaszkodik, bújik, testközelséget akar. próbálunk megint eggyé olvadni, hogy könnyebb legyen. de nehéz. nagyon.

aztán vált. megint mosolyog. és kacag is. hangosan, csajosan. kurjongatás ez. legszebb hang a világon.


Nyaraltunk. Hatosban, két család, újszerű életforma, tetszik :) Répáshuta jó hely. a pisztrángosnál hanyatt vágódtam. apuka szerint nem volt szép látvány, pedig gyönyörű esés volt. esni tudok. meg az eső is, aki szintén nem kímélt bennünket.a kölköt nem zavarta, neki mindegy, csak friss levegőn legyen. aztán az eső elhagyott bennünket, a Nap követett, kölök szopizott a kisvasút melletti parkolóban, aludt a kenguruban, mert anya testmelege, a vízesés csobogása és a friss levegő a legjobb ehhez a tevékenységhez :)

a szellő fújkálta növények viccesek. akár egy órán át lehet rajtuk kacagni. persze ez roppant fárasztó cselekvés, de elaludni is meglepően jól lehet rajtuk :)

a barack finom. néhányan borkóstolókra járnak, a kölök barackkóstolóra. pár év múlva jöhet a bor is. meg a pálinka, majd hányunk együtt. idilli jövőkép.

szex. kölök meztelen, hempereg, Ádám a haját tépi, kölök hangosan kuncog hozzá. egyszer el kell kezdeni. mondjuk, 4 hónaposan :)

babaúszás. apával. vigyorogva, csodálkozva, ügyesen. mindenki szerelmes mindenkibe. kölök apába, apa kölökbe, anya meg beléjük és a világba.

most jó. nagyon.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr914035547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása