HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

műveltségi vetélkedő, banyek..

2012.01.30. 15:50 ezmostuj

most kettesben vagyunk Kölökkel..vagyis hármasban, mert belevágtam az ujjamba, nem tudtam megemelni őt, anyu átjött, hogy segítsen fürdetni, aztán itt is maradt, hogy ne tegyek több kárt magamban.
apaállat Füreden. Céges tábor. na, erről is megvan a véleményem, dehát annyira szeretem, nem lázadok..csak feszengek belül, az meg elmúlik..míg Kölök pocaklakó volt, addig csak az 1 éjszakára lemegy-történet játszott… aztán Kölök kibújt, nem esett róla szó, csak múlt héten rákérdeztem, hogy akkor hogy és mint alakul ez a hétvége, mire azt a választ kaptam, hogy mindenkit megkértek, legyen ott a túrán, mert most igazi csapatépítés lesz..
ő meg nyilván pótolhatatlan és nélkülözhetetlen..itthon úgysincs rá szükség..
kicsit menekülősnek érzem a dolgot..picit sírásmentes, nagyonberúgós hétvégére vágyott, azt hiszem..na, de ki nem vágyik ilyenre..dehát együtt vállaltuk a babát..és talán kevesebb bajom lenne a hétvégével, de annyira nagyon jól esett volna egy kérdés...Anyaállat, bírni fogod egyedül? vagy Anyaállat, tudnál nélkülözni egy hétvégére? vagy valami hasonló..mégiscsak az elején vagyunk még..
de legyen így..talán tényleg nélkülözhetetlen a céges táborban, és tényleg most olyan dolgokat fog csinálni, ami miatt megéri bennünket itt hagyni..
és természetesen ilyenkor van picit nyűgösebb hétvége, amikor nyilván szükség lenne apaállatra is (vagy azért nyűgösebb, mert hiányzik az apja, ő még nem érti, hova tűnik, ilyen hosszú időre)... ő pedig vígan mámorozgat, mert neki ez jár..nekem meg nem kell itthon segítség. hát, ennyi. marad bennem tüske egy darabig, az biztos, de majd enyhül. meg várom  a hívását, hátha most tényleg valami más lesz..
nna, meg Kölök átlendít :) mert ha épp nem sír, ő csak mosolyog és ad és ad és ad...tündérfülű angyallélek..aki már 11 hónapja ideköltözött hozzánk :) készíttetek is apaállatnak az irodába Kölkös bögrét a kávézáshoz, itthonra Kölkös söröskorsót a sörözéshez-fröccsözéshez, biztos tetszeni fog neki. elkezdem letölteni a programot.
hívott. most nem jó. műveltségi vetélkedő. műveltségi vetélkedő. és fájdalmas berúgás. fájjon is. nem érdekel. ezek szerint ott tényleg nagyobb szükség van rá, mint itthon. én meg egész reggel a hülye ajándékokkal szarakodtam. és manófej is felsír..megint csak 45 perces alvás, aztán nyűglődés. csak túlleszünk ezen is.

ma éjjel megint hajnalban keltett a kis hölgy..már jó ideje háromnegyed öt-negyed hat-fél hat körül kelt a kölök , ma mégis hajnali negyed 4-kor kajára vágyódó metálhörgéssel ébresztette anyaállatot..tegnap 2,5 óránként kérte a cicit, lehet hogy megint hirtelen növés indult meg benne..remélem, az éjszakák visszaállnak majd megint :)

kommunikáció. ez megy a legjobban a kölöknek:) valódi párbeszédeket folytatunk :) eö, á, óó, gíí, gáá, gőő, góó, appa góó, áágíí kifejezések és hangos kacajok tarkítják mindennapjainkat :)
és azt hiszem, ez az, ami apaállat és köztem most nem annyira működik. valahogy mintha elvesznénk picit. én egy állandóan dolgozó, hulla fáradt férjet kapok esténként, ő egy 24 órás készenlétben álló, hulla fáradt feleséget kap esténként maga mellé. nehéz. azt hiszem, el se tudja képzelni, milyen hatalmas segítség ő nekem. hogy hétvégén, amikor itthon van, én napközben lefekhetek akár csak fél órácskára is. én tényleg igyekszem odafigyelni, az éjszakákat úgy csináljuk végig a kölökkel, hogy apa a lehető legkevesebbet észleljen belőle. tényleg igyekszem odaadó és normális feleség lenni, és mindent megadni neki. és azt is látom, hogy ő is erre törekszik az irányunkban..valahogy mégis úgy érzem, hogy valami nagyon sok neki..a munka, az apaság, én..vagy ezek együtt..
ettől függetlenül bennem tényleg élt egy olyan álomvilág, hogy amíg éjszakázni kell a manóval, addig együtt leszünk, addig csak esti eljárkálások lesznek, ami után még mindig számítani lehet rá az éjszaka és a nappal többi részében. a férfiak tényleg nem értik, mekkora szerepük van. nem fogják fel. azt sem, hogy egy 2,5 hónapos kislány tud azért nyűgös lenni, mert napjainak fénypontja, mikor apa hazaér, és hármasban vagyunk együtt, elmarad hirtelen. ez ugyanúgy nyűgössé teszi, mint amikor nem ebéd után, hanem eggyel korábban vagy eggyel később viszem sétálni. ő még a biztonságot, a stabilitást, az állandóságot keresi. és egy ilyen nap is kizökkentheti. nem érti, hol van az apukája. várom már, hogy hazajöjjön, és megölelje. utána újra helyreáll a rend. szép és jó lesz minden :)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr743977283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása