HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

az első fogak..2011.10.15.

2012.01.31. 13:32 ezmostuj

2 hónapnyi zömében zaklatott éjszaka után végre előbújt az első 2 fog. október 13-án a jobb alsó 1-es, ma pedig a bal alsó középső fogacska. az utolsó 1 hét maga volt a pokol. azelőtt csak éjszaka sikított fel egészen gyakran, leggyakrabban álmában, de az elmúlt néhány napon már napközben is nyűgösebb volt..vidám játék közben hirtelen ordítás és kétségbeesett tekintet..túléltük :) bújás, bújás, bújás és tengernyi türelem és végtelen szeretet (meg éjjelente a jól bevált germicid-c kúp, amitől kellő bágyadtsággal tudta átdurmolni az éjszakát a kölök).

és most itt vannak. 2 kis fog csíkja, felül, az íny felett! végre :) fura lehet, egész nap a szájában van az ökle, és izgatja az új felületet :)

homeopátiás szerek..érdekes..amikor rólam volt szó, a tejtermelésnél bevált, de ki tudja, talán, mert csak annyira akartam, és hittem benne. a kölök fogzásánál semmilyen bogyó, viburcol kúp és különböző adagolási módszerei sem váltak be. ő nem egy homeopátiás fajta :) de az anyai ölelés sokat segít :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr494035611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása