HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

2011.09.20. így csináljuk mi

2012.01.31. 13:23 ezmostuj

Fél öt.

Nem szeretjük ezt az időpontot, főleg hajnalban. Kölök ekkor kedvesen felébred, és erősen jelzi, hogy nem egyedül szeretne most ébren lenni.  Néha hamar visszaalszik, de van, hogy egy órán át ébren van :)
Ezt leszámítva minden rendben.

Rva nagy már.

Egyik reggel még ráadtam a 68-as ruhát, este az ugyanakkora pizsit már nem tudtuk ráfeszegetni. Persze 74-es ruhák sehol nem voltak még, vagyis voltak, anyuéknál a pincében egy rakat kartondobozban, a többi gyerekruhával összezsúfolva.
Rohantunk másnap rendet teremteni a dobozok között, és sikerült 2 nagy zacskónyi 74-es ruhát összeválogatni. Milyen jó is, ha az embernek van egy unokanővére, akinek csecsemő kora óta nagyobb a ruhatára, mint anyjának és apjának együtt véve.

Így csináljuk mi.

Reggel hat körül egy óriási egeret lóbálva, a lábával dobolva ébred Borka. A járókában, merthogy körbeforog éjjel álmában maga körül, és a kiságy erre nem a megfelelő méretű alvókuckó.
Hat körül szopizik, mert az jó. Aztán böfög, olyan igazi felnőtteset. Aztán alszik is tovább, 1-2 órát biztosan.

Ezt a szundit szövegelés váltja fel, aztán megnézzük, milyen fényeket eresztünk be a redőny rései között, és hogy az ablakon túl mennyire mozognak a falevelek. Ez irtó izgalmas. Kölök ilyenkor repül, kacag, és brutálisan dobol a lábával (ezt mondjuk egész nap csinálja, a kövön is, simán lehet, hogy lapos sarka lesz a kiscsajnak :) )
Aztán összebújunk. Nagyon. A kanapén, és beszélgetünk, ő persze húzogatja a hajamat, simogatja az arcomat, és vakarja a mellkasomat, mert kedves, és mindezt tudatosan teszi :)
Elkészítem neki a nappaliban az akadálypályát, és már jöhet is ki, hogy egy újabb felfedező napot tartson.  Ilyenkor nagyon örül mindennek, főleg, ha terrorizálhatja Rizlinget, játékkalapáccsal vagy csörgővel ütheti a ketrecet, vagy rugdoshatja :) Aztán heves panaszkodásba, valószínűleg kurvaanyázásba kezd, ha arrébb pakolom, hogy Rizlinget egyelőre hagyja békén, majd akkor nyúzza, ha nagyobb lesz, és Rizling is kint garázdálkodhat, ketrecen kívül, vele együtt. Ezt leginkább hangos „Memmemeemmeeee“-vel fejezi ki. Ha épp szomorú valamiért vagy tehetetlen, akkor „ümümümmümm“-mel fejezi be mondókáját. Cuki, ez van.

Nagyjából ilyen sorrendben történnek a napjaink…szopik, alvások, játékok váltják egymást, és természetesen játékból van a legtöbb. Játszani jó. Hangosan kacag, ha a lábát megszagolva hapcizni kezdek, vagy ha fújom az arcát vagy a hajamat lengetem fejet rázva a buksija felett. Hasonlóan jókedvű lesz, ha az alsó lábszárammal elkezdem emelgetni,vagy ha a számmal gigászi szétpuszilás-harapdálásba kezdek..merthogy csikis..de élvezi :)


Gurulva eljut bárhová. Mászni még nem szeretne, jól elvan a mostani állapotával, saját magát körbepörögve és gurulva szinte az egész lakást bejárja.

Kedvelem őt. Jófej.
Hatalmas vízparádét csap a kádjában, a fürdőszobánk folyamatosan úszik a vízben.
Énekel. Az énekes elefánt dallamait meghallva azonnal :) Most is :)
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr274035590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása