HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

december: 3 napos láz, első névnap,mikulás,karácsony,szilveszter...2011.12.31.

2012.01.31. 15:10 ezmostuj

december elején megtapasztalhattunk egy új betegséget, én még csak nem is hallottam róla, de anyu emlékezett rá, hogy nekem is volt ilyen :)

eleinte csak 38-38,5 fok körüli láza volt a kölöknek, amitől kómázott egész nap, rengeteget bújt, és aludt :) aztán 4 nap után piros pöttyök jelentek meg a teste minden szegletén..kicsit ingerült volt a pöttyös napokon, dehát a nagylányok is tudnak hisztisek lenni a piros napjaikon :) az első névnap így telt.

az első Mikulás-meglepi nagyon jól sikerült, a minicsizmákba hozott apróságokat a Télapó, a legnagyobb sikert a buborékfújó aratta, ill. annak doboza, ennek kapcsán heves felháborodását és nemértését nyilvánította ki, amikor kivettem a kezéből, hogy megmutassam, mit is lehet vele kezdeni. persze a buborékok tetszettek neki :)

az első karácsony ünnepi hangulata viharos gyorsasággal ért véget 24-én este, amikor is ismét láz, csupatakonyság és köhögés vette kezdetét. persze a karácsony nagyon jól telt, 24-én reggel a szobájából rohamtempóban kimászva hangos kurjantásokkal üdvözölte élete első karácsonyfáját és a csillogó csomagolópapírba rejtett ajándékát, amit persze kibontani se kellett volna, mert a csörgő-zörgő, fényes papír mindennél jobban tetszett neki :) Délelőtt a nagyiéknál, másnap a mamiéknál élvezhette a kölök a kényeztetést, és utálhatta a szüleit az orrszi-porsziért :)

az első szilveszter pici családi körben zajlott, pótnagynéni jött átt hozzánk, de mivel 30-án a kölök ablaka alatt petárdapróbát tartottak, amitől halálra rémülve riadt a délutáni alvásából, ezért 31-én este kapott a kölök egy kis germicid c kúpot, amitől egészen nyugodt szokott lenni, és így egy mukkanás nélkül átaludta magát a boldog új évbe :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr334035934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása