HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

pótlás...2011.05.14.

2012.01.30. 15:41 ezmostuj

igen, van amikor az ember, mondjuk, legyek én, kitörli a legfontosabb adatot a gépéről..babanapló..a felét megmentette a zuram, hála
nem is az égnek, de neki és Hemünek biztosan..


2011. április 25. hétfő
AZ ELSŐ VIDÉKI HÉTVÉGE UTÁN

ma értünk haza a mamiéktól.
huuu. az bizony egy naagy huuuu.
2-2,5 óránként cicire kéredzkedés, olyakor 60-70 perces szopizások. persze a család csak annyit látott, mennyire jól viselte a kisasszony a hatalmas utat, az új környezetet. persze, így én is jól viselném.  Anyaállat biztonságos közelsége kellett. Erre a legjobb eszköz anyaállat cicije. Egészségedre, kicsi manófej; remélem, így könnyebb volt Neked! Nagyon ügyes voltál a hétvégén!
dédinél 15 fő egy kis szobában..Kölök így ébredt álmából..szegénykém… a "kapd elő a cicit, nyugtasd meg, úgyis családban marad"-felszólítást még viccből sem tudom jópofának tekinteni..de tényleg ügyes volt a lány..igaz, elmaradtak az éjszakai 6-7 órás alvások, akkor is kért 3-4 óránként kaját, de én örömmel adtam neki, hiszen éppen csak túlvagyunk egy hányós-fosós víruson, nagyon lecsökkent a tejem is, így talán hamarabb visszatér. de a legjobb benne az a béke, amit ilyenkor a manó sugároz magából :)

nem vittük magunkkal a mérleget. Eleinte anyaállat kicsit kattant volt ettől, de rájött, mennyire jó is ez. Mostantól csak csütörtökönként, a hétfordulókon mérjük manót és a hónapfordulóin.  Csak jó volt valamire ez a hétvége is :)

2011. április 27.
CETLI AZ AJTÓN

ha a mai nap folyamán még egyszer vki felébreszti Kölköt, akkor anyaoroszlán módjára ledarálom a koponyáját. szkivan. kikerült a bejárati ajtóra, kedves kis rajzzal a következő szöveg: „Kopogni tessék; lehet, hogy alszom. Köszönöm! Boróka“

2011. április 28.
MEGFIZETHETETLEN

életem hátralevő éveinek nagy részét ébren fogom tölteni, szurkáló alváshiánnyal megküzdve, cserébe engem ajándékoz meg a Sors a Pillanatokkal...Amikor a lányom a tükröt elkezdi paskolgatni és hangosan kiabál hozzá, mert észreveszi benne magát...Amikor a szopizást félbehagyja, hogy hangos kacajjal lepjen meg... ...megfizethetetlen..ébren tölteném az egészet is.


2011. május 4. szerda
két oltás. egy nagy, de rövid sírás. hősnőként viselkedés. anya vállán megnyugvás. először sikeres csörgőre markolás. este közel 12 órányi alvás. :)


2011. május 6.
Nap süt, kék az ég
a nap süt, kék az éget fura tájszólással és idióta fejrázással énekelni, közben nagyokat ugrálni. mindezt pelusozás közben, hogy az éhséghörgés helyett kacagással teljen az a pár másodperc. így vagyunk mi.


2011. május 9. hétfő
az első sírásmentes nap. köszönöm :)

2011. május 10. kedd
először veszi szájába a csörgőt. nem ízlik neki :) anya este fröccsöt vett a szájába. ízlett neki :)

2011. május 12. csütörtök
folyamatos párbeszédek napja :)
pontosan 11 hetes korára elérte az 5000 grammos testtömeget. gratulálok :)

2011. május 13. péntek
másfél hét elteltével az első nyűgösebb nap, volt kis sírás is, és most kérte a kis csöppség, hogy ringatva altassam, mert egyedül nem megy, ezt kedves tekintettel, halk torokhangokkal meg is köszönte.
a tükörben önmagát megpillantva hangos kacagás kíséretében új hangot fedezett fel a kismackó, aminek heves kalimpálás, így pedig a tükör megverése lett az eredménye :)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr133977269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása