HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

május vége...

2012.01.30. 16:03 ezmostuj

2011. május 24. kedd
egy hét után ismét tolt egy gigakakát. azt hiszem, engem jobban zavar a nemkakilás, mint őt..nem is ingerelte eddig..háát, ha így, legyen így..mindent hasznosít a tejecskéből :)

3 hónapos már a babó..még sokszor felfoghatatlan...és egyre csak nő és nő és hurkásodik :)
3 hónapos babákhoz illően a heti 25 dekás hízását lecserélte minimálisra, de a közérzetén ez mit sem változtat..végtelen kacajáradattal ajándékoz meg :) no, meg persze a 1,5 hete tartó hobbijával: minden nappali elalvást 10-15 perces sírásba bújtatott altatás előz meg…túlpörög, mint az anyja :)

5190 gramm este 8-kor.

2011. május 25. szerda
HASRÓL HÁTRA

hasról hátra. kétszer is. a kanapén, mert azon vannak lejtős részek :)
megkért, hagyjam békén. most egyedül szeretne játszani. tiszteletben tartom. persze, azért figyelem. beszélget valakivel a levegőben, kacag rajta és nyúl felé. több perce folyamatosan beszélget...szívmelengető és egyben ijesztő érzés..miket láthat még..:) azt hiszem, most jókat...elégedettnek tűnik.hihetetlen..lassan 10 perce egy pontot figyel, mosolyog rá és beszélget vele..


a 3 hónapos hízáslassulás bekopogtatott :) kéz-láb egyfolytában jár, gyakran túl is pörgeti magát, ezzel vezeti bele magát a fáradtságba, az alvásba..ez elég komoly kihívás, hiszen majdnem minden nappali alvásnál, kb. 5-10 perces sírást kell kezelni :) persze, lehet hogy hagyni kéne, és úgy könnyebb lenne neki, de nincs szívem sírni hagyni hosszú percekig. próbálom az alvást tárgyakhoz, mozdulatokhoz kötni, hogy megtanulja, és tudja is, a szemét erősen igyekszik becsukni minden alkalommal, de aztán az érdeklődés, kíváncsiság, vagy tudja a fene, micsoda , hatalmasabb úr lévén kitágítja azokat a szemecskéket :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr243977309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása