HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

köszönöm...2011.07.11.

2012.01.31. 13:07 ezmostuj

Köszönöm-hangulatban vagyok. A Sorsnak az elmúlt négy évet. Hogy vele lehettem szülő :) Hogy kitartunk egymás mellett. Köszönöm, hogy megszülhettem a kölköt. Néha csak nézem, és könnybe lábad a szemem…ez olyan anyás..közben teljesen idióta játékokat játszom vele, bolondozunk, tanítgatom-nevelgetem, egyszerre a lányom és a legjobb játékom-jóbarátnőm :)
Már három úszóedzésen vagyunk túl, remekül szerepelt mindegyiken. 2 nappal ezelőtt teljesítette élete első merülését…és ekkor is könnybe lábadt a szemem..jajj, még most is, mikor csak rágondolok..nem teljesen értette, mi történt vele, nézett furcsa tekintettel az apjára, picit meg is ijedt, de nem sírt, ment tovább az élet, következett az újabb és játékosabb feladat, és már mosolygott is tovább az apjára.
Már próbál mászni..emelgeti a csípőjét, a térdétől vár segítséget a haladásra, közben a fenekét pucsítja, és ringatja..és akkor nem lehet kibírni, hogy ne terítse be a tenyerével az ember azt a két gömbölyű kis popsit, vagy hogy ne puszilgassa szanaszét..szereti, ha dögönyözzük, hangosan kacag rajta :)
Forog minden irányban, hihetetlenül izgága.
Ma IKEA-ban voltunk, a hordozóban oldalt csüngött rajtam, néztük a mozgó faleveleket a trolimegállóban, mosolygott vadidegen emberekre, akik meg is dicsérték; egy bácsi szerint nagyon intelligensen szemlélődik korához képest :)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr784035552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása