HTML

boldoganyavagyoknéhamegkattanok

volt egy életem, amiben ketten voltunk főszereplők a férjemmel. fiatalok voltunk, pörögtünk, keveset aludtunk, nem zavart, és élveztük nagyon :) most hárman lettünk, és a lányunké a főszerep :) fiatalok vagyunk, próbálunk pörögni, keveset alszunk, nagyon zavar és élvezzük nagyon :) és néha megkattanok boldogságomban :)

Friss topikok

Címkék

itt mindenki kattant...2011.04.21.

2012.01.30. 15:12 ezmostuj

szeretném tudni, mi futhat végig a Kölök agyán, mikor az egy egyórás nyekergésnek, hisztinek vagy nyugtalankodásnak nevezett remek tevékenységét váratlan hirtelenséggel hangos kacajok váltják fel... 
Anyu szerint így kér bocsánatot és köszöni meg egyben, hogy a panaszkodása alatt is foglalkozom vele és szeretem. Dehát ez természetes. Szeretem Őt. Mindig, minden körülmények között :)

és ami eddig történt:

anyaállat és apaállat már kétszer voltak együtt, a második már anyának is jó volt :) gyakorolni kell még, de biztató a helyzet :) és bár azt mondják az okosak, naagy lesz ilyenkor a hely odabent, kertipartit lehetne rendezni benne, de anyaállat ebből mit sem érez..soha nem érzett apa-vibrálás zajlik a tágas kis alagútban..és apaállat szerint sem lehet harangozni bennem, úgyhogy az okosak nem is okosak.

Kölöknek megvolt az első rikítózöld fosása, kapott anya tejéből egy kis fosi-vírust, aztán méregtelenít egyet ő is, úgy döntött. amúgy is túl sokat hízott a védőnő szerint :D picit most stagnálunk :) a kedve jó, úgyhogy nincs vész :)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezmostuj.blog.hu/api/trackback/id/tr173977217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása